Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus

Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus
Ingrediënten: 2 schnitzels, kipkruiden, bloem, 1 ei, paneermeel, gedroogde kruiden, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 1 bol mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 2 schnitzels in stukjes. Bestrooi met kipkruiden en wentel door de bloem. Haal de schnitzels vervolgens door 1 geklutst ei en paneermeel met gedroogde kruiden. Bak de schnitzel-stukjes in hete boter bruin. Leg de schnitzel in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe, verkruimel er 1 bouillonblokje boven en warm even door. Giet de tomatensaus over de schnitzel-stukjes. Leg er stukjes mozzarella op en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de oven. Eet smakelijk!


2 reacties op “Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel