Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus

Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus

Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus

Ingrediënten: 2 schnitzels, kipkruiden, bloem, 1 ei, paneermeel, gedroogde kruiden, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 1 bol mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 2 schnitzels in stukjes. Bestrooi met kipkruiden en wentel door de bloem. Haal de schnitzels vervolgens door 1 geklutst ei en paneermeel met gedroogde kruiden. Bak de schnitzel-stukjes in hete boter bruin. Leg de schnitzel in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe, verkruimel er 1 bouillonblokje boven en warm even door. Giet de tomatensaus over de schnitzel-stukjes. Leg er stukjes mozzarella op en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top