Rijst met Courgette en Gehakt

Rijst met Courgette en Gehakt
Ingrediënten: rijst, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 grote courgette, 200 ml bouillon, 1 ei, 250 ml kookroom, 1/2 eetlepel grove mosterd, dille,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 200 gram gehakt met 1 gesnipperde ui in hete olie tot het gehakt rul en bruin is. Voeg 1 gepelde en in blokjes gesneden courgette toe en bak 2 minuten mee. Voeg 200 ml bouillon toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg 1 geklutst ei toe en laat het ei stollen. Voeg vervolgens 250 ml kookroom, 1/2 eetlepel grove mosterd en dille (naar smaak) toe. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen. Serveer de courgette en gehakt met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel