Rijst met Courgette en Gehakt

Rijst met Courgette en Gehakt

Rijst met Courgette en Gehakt

Ingrediënten: rijst, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 grote courgette, 200 ml bouillon, 1 ei, 250 ml kookroom, 1/2 eetlepel grove mosterd, dille,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 200 gram gehakt met 1 gesnipperde ui in hete olie tot het gehakt rul en bruin is. Voeg 1 gepelde en in blokjes gesneden courgette toe en bak 2 minuten mee. Voeg 200 ml bouillon toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg 1 geklutst ei toe en laat het ei stollen. Voeg vervolgens 250 ml kookroom, 1/2 eetlepel grove mosterd en dille (naar smaak) toe. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen. Serveer de courgette en gehakt met de rijst. Eet smakelijk!

0
(223 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top