Pizza met Rauwe Ham, Mozzarella en Rucola

Pizza met Rauwe Ham, Mozzarella en Rucola
Ingrediënten: vers deeg voor pizza, Boursin Cuisine fijne kruiden en knoflook, 1 ui, rauwe ham, mozzarella, rucola,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het pizzadeeg uit op de bakplaat. Besmeer met Boursin Cuisine fijne kruiden en knoflook. Beleg verder met een gesnipperde ui, plakjes rauwe ham en stukjes mozzarella. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Doe er op je bord naar eigen smaak rucola bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat