Pizza met Rauwe Ham, Mozzarella en Rucola

Pizza met Rauwe Ham, Mozzarella en Rucola

Ingrediënten: vers deeg voor pizza, Boursin Cuisine fijne kruiden en knoflook, 1 ui, rauwe ham, mozzarella, rucola,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het pizzadeeg uit op de bakplaat. Besmeer met Boursin Cuisine fijne kruiden en knoflook. Beleg verder met een gesnipperde ui, plakjes rauwe ham en stukjes mozzarella. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Doe er op je bord naar eigen smaak rucola bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel