Pizzarolletjes uit de Airfryer

Pizzarolletjes uit de Airfryer

Pizzarolletjes uit de Airfryer
In de koelkast had ik nog een half bakje champignons staan die op moesten. Uien en kaas hebben we ook altijd wel in huis, dus voor dit gerecht hoefden we alleen een pak pizzadeeg met tomatensaus te kopen. Het is wel een beetje hannesen met de Airfryer. We hadden de rolletjes nu 10 minuten op 200 graden gedaan, maar het is beter om de pizzarolletjes op 180 graden graden en 15 minuten te zetten. Zelf moesten we namelijk de pizzarolletjes terug in de Airfryer doen omdat het deeg nog niet helemaal gaar was. Maar hey, elk model Airfryer is anders, dus houdt de pizzarolletjes gewoon even in de gaten bij het bakken.

Ingrediƫnten: 1 ui, 100 gram champignons, 1 pak pizzadeeg met tomatensaus, 75 gram salami, 50 gram kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 100 gram fijngesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Zet het vuur uit. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Bestrijk het pizzadeeg met tomatensaus. Verdeel er vervolgens 75 gram plakjes salami erover. Vervolgens de champignons en ui en als laatste de geraspte kaas. Rol de pizza op en snijd in 6 stukken. Zet de stukken op de bakpan van de Airfryer. Doe de pan in de Airfryer. Zet de voorverwarmde Airfryer aan op 200 graden en 10 minuten. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top