Flammküchen met Kaascrème, Prei, Champignons en Ham

Flammküchen met Kaascrème, Prei, Champignons en Ham

Flammküchen met Kaascrème, Prei, Champignons en Ham
Met een tarp gespannen boven de barbecue konden we vandaag toch nog iets op de barbecue leggen. Het werd een flammküchen, maar dan van bladerdeeg en eens met kaascrème van Old Amsterdam in plaats van een crème fraîche.

Ingrediënten: 1 prei, 75 gram champignons, 1 rol bladerdeeg, Old Amsterdam kaascrème, 75 gram ham, 2 bosuien,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Leg de pizzasteen op de barbecue. Bak 1 in ringen gesneden prei en 75 gram in plakjes gesneden champignons tot de prei en champignons zacht zijn. Laat de prei en champignons afkoelen. Rol het bladerdeeg uit. Besmeer met een flinke laag Old Amsterdam kaascrème. Verdeel de afgekoelde prei en champignons er over. Verdeel er vervolgens 75 gram in stukjes gesneden ham en 2 in ringen gesneden bosuien over. Leg de flammküchen op de pizzasteen op de barbecue. Bak de flammküchen ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top