Cordon Bleu

Cordon Bleu

Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 4 plakjes ham, zout, peper, aromat, bloem, 1 ei, paneermeel,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Maak 2 schnitzels platter met een deegroller. Omwikkel de kaas met de ham en leg op de schnitzels. Rol de schnitzels op en bind de schnitzels vast met keukentouw. Bestrooi met zout, peper en aromat. Rol de schnitzels door de bloem, vervolgens door 1 geklopt ei en daarna door paneermeel die op smaak is gebracht met aromat. Bak de cordon bleu’s rondom bruin in hete boter. Zet daarna de cordon bleu’s ongeveer 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de cordon bleu’s met bijvoorbeeld een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel