Cordon Bleu

Cordon Bleu
Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 4 plakjes ham, zout, peper, aromat, bloem, 1 ei, paneermeel,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Maak 2 schnitzels platter met een deegroller. Omwikkel de kaas met de ham en leg op de schnitzels. Rol de schnitzels op en bind de schnitzels vast met keukentouw. Bestrooi met zout, peper en aromat. Rol de schnitzels door de bloem, vervolgens door 1 geklopt ei en daarna door paneermeel die op smaak is gebracht met aromat. Bak de cordon bleu’s rondom bruin in hete boter. Zet daarna de cordon bleu’s ongeveer 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de cordon bleu’s met bijvoorbeeld een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat