Cordon Bleu

Cordon Bleu

Cordon Bleu

Ingrediƫnten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 4 plakjes ham, zout, peper, aromat, bloem, 1 ei, paneermeel,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Maak 2 schnitzels platter met een deegroller. Omwikkel de kaas met de ham en leg op de schnitzels. Rol de schnitzels op en bind de schnitzels vast met keukentouw. Bestrooi met zout, peper en aromat. Rol de schnitzels door de bloem, vervolgens door 1 geklopt ei en daarna door paneermeel die op smaak is gebracht met aromat. Bak de cordon bleu’s rondom bruin in hete boter. Zet daarna de cordon bleu’s ongeveer 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de cordon bleu’s met bijvoorbeeld een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top