Courgette-Gehakt Ovenschotel

courgette gehakt schotel

Ingrediënten: 250 gram gehakt, paneermeel, zout, peper, 1 ei, 1 ui, 1 courgette, 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden, macaroni, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 250 gram gehakt met paneermeel, zout, peper, 1 ei en 1 gesnipperde ui. Bak het gehakt in hete olie bruin. Voeg 1 in lange repen gesneden courgette toe en roerbak kort mee. Voeg vervolgens 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden en macaroni toe. Roer goed door en schep dan in twee eenpersoons-ovenschaaltjes. Strooi er geraspte kaas over en zet de ovenschaaltjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven (de macaroni is dan gaar). Eet smakelijk!


2 reacties op “Courgette-Gehakt Ovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel