Courgette-Gehakt Ovenschotel


Ingrediënten: 250 gram gehakt, paneermeel, zout, peper, 1 ei, 1 ui, 1 courgette, 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden, macaroni, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 250 gram gehakt met paneermeel, zout, peper, 1 ei en 1 gesnipperde ui. Bak het gehakt in hete olie bruin. Voeg 1 in lange repen gesneden courgette toe en roerbak kort mee. Voeg vervolgens 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden en macaroni toe. Roer goed door en schep dan in twee eenpersoons-ovenschaaltjes. Strooi er geraspte kaas over en zet de ovenschaaltjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven (de macaroni is dan gaar). Eet smakelijk!


2 reacties op “Courgette-Gehakt Ovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat