Babi Ketjap

Babi Ketjap

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, sambal, gemberpoeder, 600 gram hamlappen, zout, peper, 6 eetlepels ketjap manis, scheutje limoensap, 50 ml water,

Aantal personen: 3

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal (of meer naar wens) en gemberpoeder tot het geurt. Voeg 600 gram in blokjes gesneden hamlappen toe en roerbak tot het bruin is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 6 eetlepels ketjap manis, een scheutje limoensap en 50 ml water toe. Breng kort aan de kook en laat de saus vervolgens op laag vuur indikken. Lekker met bijvoorbeeld nasi goreng. Eet smakelijk.

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*