Gnocchi met Rucola en Romige Aubergine al Formaggio

Gnocchi met Rucola en Romige Aubergine al Formaggio

Gnocchi met Rucola en Romige Aubergine al Formaggio
Deze maaltijd had ik eigenlijk voor gisteren gepland, maar dat liep net even anders. Vandaag had ik wel meer eters, normaal gesproken eet je van een Allerhande box met 2 personen van de maaltijd. Alleen ben ik eigenwijs qua recepten. Waarom maar een 1/2 bol mozzarella, 1/2 fles tomatensaus en 1/2 zak rucola? Dat kan ook gewoon allemaal gebruikt worden. Maar goed ook, want nu konden we er prima met zijn vieren er van eten.

Ingrediënten: 1 Allerhande box voor Gnocchi met Rucola en Romige Aubergine al Formaggio (1 aubergine, 1 fles biologische gekruide tomatensaus, 1 bol mozzarella, 100 gram geraspte ovenkaas, 500 gram gnocchi, 1 zak rucola, peterselie), peper,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd 1 aubergine in plakjes. Bak de aubergine op hoog vuur aan beide zijde aan. Haal de aubergine uit de pan en laat de aubergine uitlekken. Doe in een ovenschaal 1/3 van de tomatensaus. Leg hierop de helft van de aubergine. Bestrooi met peper. Verdeel de hele van 1 bol mozzarella er over. Doe er weer een laagje tomatensaus over. Maak weer een laagje met de rest van de aubergine. Bestrooi met peper. Verdeel de rest van de mozzarella er over. Doe er weer een laagje tomatensaus bij. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bak ondertussen in 12 minuten de gnocchi in hete olie goudbruin. Doe op je bord de aubergine al formaggio met de gnocchi, rucola en bestrooi met peterselie. Eet smakelijk!

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top