Pizza Shoarma

Pizza Shoarma

Pizza Shoarma

Ingrediënten: 2 schnitzels, shoarmakruiden, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, peper, zout, 1 rode paprika, 1 ui, 1 pak kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid 2 in reepjes gesneden schnitzels met shoarmakruiden. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden champignons, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en peper tot de champignons zacht zijn. Schep uit de pan en houd apart. Bak vervolgens in hete olie 1 in reepjes gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden ui tot de ui zacht is. Bak als laatste de shoarmareepjes bruin. Rol op een bakplaat het deeg uit en besmeer met de tomatensaus uit de verpakking, verdeel vervolgens de champignons, paprika, ui en shoarmareepjes erover. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met knoflooksaus. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top