Sperziebonenschoteltje uit de Airfryer

Sperziebonenschoteltje uit de Airfryer


Vandaag is onze nieuwe Airfryer bezorgd, de oude deed het nog wel, maar de rails waar de grote bak op zit verloor steeds meer balletjes en het ging niet meer goed open of dicht. Vandaag heeft de oude zijn laatste gerecht gedaan, een sperziebonenschoteltje. Heel simpel. Qua ovenschaaltjes herbruiken we de aluminiumschalen van bv gehaktballen etc. Deze passen perfect in de Airfryer.

Ingrediënten: 1 bakje Jumbo aardappelgratin met kaas, 1 blikje sperziebonen (400 gram), 150 gram hamblokjes

Aantal personen: 3

Doe een deel van de aardappelgratin in een ovenschaal. Meng daardoor 1 blikje sperziebonen (uitgelekt) en 150 gram hamblokjes. Doe als laatste nog een laagje aardappelgratin over het geheel. Zet de ovenschotel in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

4 thoughts on “Sperziebonenschoteltje uit de Airfryer

 1. Dag Anja,
  Mag ik vragen welke je hebt gekocht? Ik ben zelf ook ‘begonnen’ met een goedkope, eenvoudige air fryer. Maar een air fryer bevalt nu zo goed na veelvuldig gebruik, dat ik een nieuwe wil aanschaffen. Ik denk zelfs aan de Philips xxl met smartsense. Maar wie weet heb jij heel bewust gekozen voor je nieuwe en kun je me inspireren zoals je ook doet met je recepten! Bedankt alvast als je de moeite wilt nemen te antwoorden.
  Groet, Florina.

  1. Hallo Florina,

   We hebben de Philips Airfryer XL essential HD9280/90 gekocht, precies genoeg voor ons twee. Bij bol.com waren ze ook in de aanbieding. We vonden deze leuk omdat je het met de Nutri-app kan bedienen, instellen van gerechten en je kan de resterende baktijd in de app zien, best handig wanneer de Airfryer niet in t zicht staat.

   Groetjes Anja

   1. Dag Anja,
    Dank je wel voor antwoord. Inderdaad handig,, die app. Je ‘verbreedt’ hiermee mijn blik zodat ik dit ook als ‘randvoorwaarde’ bij mijn keuze kan meenemen. De aanbieding is er niet meer bij Bol, maar ik ga me er verder in verdiepen. Want afgelopen zaterdag deed mijn huidige airfryer wat moeilijk met het de sluiting. En niét gesloten is niét werken… Oef.
    Groetjes, Florina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top