Kip Cruncy Wraps met Nacho’s

Kip Cruncy Wraps met Nacho’s

Kip Cruncy Wraps met Nacho's
Vandaag hebben Britt en Dennis gekookt. Via Facebook hadden ze een superlekker recept van deze wrappakketjes gezien. Het was echt superlekker en eigenlijk heel simpel om te maken!

Ingrediënten: 1 schaal kipfilethaasjes, 1 ui, 3 paprika’s, 200 ml gezeefde tomaat, fajitakruiden, 8 tortilla wraps, nacho cheese chips, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de kipfilet in blokjes, snipper de ui en snijd de paprika. Doe alles in een grote ovenschaal samen met 200 ml gezeefde tomaat en fajita kruiden naar smaak. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten. Schep alles afentoe om. Laat het iets afkoelen.

Leg een tortilla wrap neer. Doe er wat geraspte kaas en verkruimelde nacho cheese chips op. Leg er vervolgens wat van het groenten-kip mengsel op, nog wat verkruimelde nacho cheese chips, en nog een keer de kip-groenten. Vouw de wraps dicht. Verwarm een koekenpan (antikleef en zonder boter). Bak de wrappakketjes met de vouwen naar beneden. Druk licht aan. Bak 1 tot 2 minuten per kant. Maak zo de rest van de wrappakketjes. Lekker met crème fraîche met kruiden en salsa. Eet smakelijk!

0
(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top