Noodles met Kipfilet en Cashewnoten

Noodles met Kipfilet en Cashewnoten

Ingrediënten: noodles, 50 ml kippenbouillon, 1 eetlepel vissaus, 2 eetlepel oestersaus, 1 theelepel suiker, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 1 wortel, 3 bosuien, peper, 50 gram cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 50 ml kippenbouillon met 1 eetlepel vissaus, 2 eetlepels oestersaus en 1 theelepel suiker. Hou het even apart. Bak in hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook met 1 theelepel sambal tot het geurt. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 1 fijngehakte ui, 1 gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden wortel en de ‘woksaus’ toe. Roerbak een minuut of 5. Roer vervolgens de noodles, 3 in ringen gesneden bosuien en 50 gram cashewnoten toe en wok even mee. Breng op smaak met wat peper. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel