Noodles met Kipfilet en Cashewnoten

Noodles met Kipfilet en Cashewnoten
Ingrediënten: noodles, 50 ml kippenbouillon, 1 eetlepel vissaus, 2 eetlepel oestersaus, 1 theelepel suiker, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 1 wortel, 3 bosuien, peper, 50 gram cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 50 ml kippenbouillon met 1 eetlepel vissaus, 2 eetlepels oestersaus en 1 theelepel suiker. Hou het even apart. Bak in hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook met 1 theelepel sambal tot het geurt. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 1 fijngehakte ui, 1 gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden wortel en de ‘woksaus’ toe. Roerbak een minuut of 5. Roer vervolgens de noodles, 3 in ringen gesneden bosuien en 50 gram cashewnoten toe en wok even mee. Breng op smaak met wat peper. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat