Rosbief met Curry

Rosbief met Curry

Rosbief met Curry

Ingrediënten: 500 gram rosbief (aan een stuk), currysaus,

Aantal personen: 2

Smeer 500 gram rosbief in met currysaus. Doe de rosbief in een schaal en zet het afgedekt minstens 2 uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 160 graden. Bak de rosbief rondom bruin in hete boter. Leg de rosbief in een ovenschaal of braadslede. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bedruip af en toe de rosbief met de currysaus. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top