Goulash

Goulash
Ingrediƫnten: 600 gram riblappen, peper, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel bloem, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, 1 wortel, 1 rode paprika, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Bak 600 gram in blokjess gesneden riblappen (gekruid met peper en zout) met 1 grof gesneden ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook tot het bruin is. Voeg 1 eetlepel bloem en 1 eetlepel paprikapoeder toe en roer het goed door. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel suiker toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het vervolgens een uur op laag vuur pruttelen met de deksel op de pan. Voeg dan 1 in blokjes gesneden wortel , 1 gesneden rode paprika en 1 bouillonblokje toe. Roer het weer goed door en laat het vervolgens nog een uur pruttelen met de deksel op de pan op laag vuur. Haal de laatste minuten de deksel van de pan en zet het vuur iets hoger. Serveer de goulash met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat