Goulash

Goulash

Ingrediënten: 600 gram riblappen, peper, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel bloem, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, 1 wortel, 1 rode paprika, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Bak 600 gram in blokjess gesneden riblappen (gekruid met peper en zout) met 1 grof gesneden ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook tot het bruin is. Voeg 1 eetlepel bloem en 1 eetlepel paprikapoeder toe en roer het goed door. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel suiker toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het vervolgens een uur op laag vuur pruttelen met de deksel op de pan. Voeg dan 1 in blokjes gesneden wortel , 1 gesneden rode paprika en 1 bouillonblokje toe. Roer het weer goed door en laat het vervolgens nog een uur pruttelen met de deksel op de pan op laag vuur. Haal de laatste minuten de deksel van de pan en zet het vuur iets hoger. Serveer de goulash met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel