Gehaktbrood met Spinazie

Gehaktbrood met Spinazie

Gehaktbrood met Spinazie

Ingrediƫnten: 300 gram spinazie, nootmuskaat, zout, 500 gram gehakt, 3 eieren, paneermeel, oregano, salie, peper, 3 plakjes ham, mozzarella,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 90 graden. Wok 300 gram spinazie in wat olie en laat het slinken. Breng het op smaak met zout en nootmuskaat. Hak de spinazie fijn en knijp de spinazie goed uit. Meng 500 gram rundergehakt met 3 eieren, zout, peper, paneermeel, oregano en salie. Rol het gehakt uit op huishoudfolie tot een grote lap. Leg hierop 3 plakjes ham (laat de randen vrij). Leg op de ham kleine stukjes mozzarella en vervolgens de spinazie. Rol het gehakt om de spinazie en druk de randen goed aan. Leg het gehaktbrood in een grote ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 1 1/2 uur in de voorverwarmde oven, zet de oven de laatste 10 minuten op 140 graden. Serveer het gehaktbrood met een Italiaanse salade en gebakken aardappels of pasta. Eet smakelijk!

0
(769 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top