Pitabroodjes met Kipfilet en Appel

Pitabroodjes met Kipfilet en Appel
Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 2 tomaten, 1 appel, 3 eetlepels balsamico azijn, 100 ml bouillon, 100 kookroom,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de pitabroodjes 4 minuten. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg vervolgens 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 in ringen gesneden bosuien, 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 3 eetlepels balsamico azijn, 100 ml bouillon en 100 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook en laat het 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Vul de pitabroodjes met het kipfilet-appel mengels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Pitabroodjes met Kipfilet en Appel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat