Pitabroodjes met Kipfilet en Appel

Pitabroodjes met Kipfilet en Appel

Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 2 tomaten, 1 appel, 3 eetlepels balsamico azijn, 100 ml bouillon, 100 kookroom,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de pitabroodjes 4 minuten. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg vervolgens 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 in ringen gesneden bosuien, 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 3 eetlepels balsamico azijn, 100 ml bouillon en 100 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook en laat het 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Vul de pitabroodjes met het kipfilet-appel mengels. Eet smakelijk!


2 reacties op “Pitabroodjes met Kipfilet en Appel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel