Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 2 tomaten, 1 appel, 3 eetlepels balsamico azijn, 100 ml bouillon, 100 kookroom,
Aantal personen: 3
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de pitabroodjes 4 minuten. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg vervolgens 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 in ringen gesneden bosuien, 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 3 eetlepels balsamico azijn, 100 ml bouillon en 100 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook en laat het 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Vul de pitabroodjes met het kipfilet-appel mengels. Eet smakelijk!
0
Had je ook in de actifry kunnen maken, whahahhaa.
groetjes,
Elisabeth
Kan, maar soms wil ik ook zelf roeren, is ook leuk 🙂