Bananen Choco IJs

plaatje
Ingrediënten: 500 ml volle melk, 2 bananen, 1 eidooier, 135 gram suiker, 3 liga continu chocolade koekjes,

Breng 500 ml volle melk aan de kook en laat het vervolgens afkoelen. Prak 2 bananen met 1 eidooier en 135 gram suiker goed door elkaar. Voeg de melk toe en spatel het even door. Giet vervolgens het bananenmengsel in de reeds draaiende ijsmachine en verkruimel er 3 liga continu chocolade koekjes boven. Laat de ijsmachine een half uur draaien. Schep het ijs vervolgens in een diepvriesbak en zet deze bak minstens 2 uur in de vriezer. Daarna kan je de perfecte ijsbollen scheppen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat