Bananen Choco IJs

bananen choco ijs

Ingrediënten: 500 ml volle melk, 2 bananen, 1 eidooier, 135 gram suiker, 3 liga continu chocolade koekjes,

Breng 500 ml volle melk aan de kook en laat het vervolgens afkoelen. Prak 2 bananen met 1 eidooier en 135 gram suiker goed door elkaar. Voeg de melk toe en spatel het even door. Giet vervolgens het bananenmengsel in de reeds draaiende ijsmachine en verkruimel er 3 liga continu chocolade koekjes boven. Laat de ijsmachine een half uur draaien. Schep het ijs vervolgens in een diepvriesbak en zet deze bak minstens 2 uur in de vriezer. Daarna kan je de perfecte ijsbollen scheppen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel