Bananen Choco IJs

bananen choco ijs

Ingrediënten: 500 ml volle melk, 2 bananen, 1 eidooier, 135 gram suiker, 3 liga continu chocolade koekjes,

Breng 500 ml volle melk aan de kook en laat het vervolgens afkoelen. Prak 2 bananen met 1 eidooier en 135 gram suiker goed door elkaar. Voeg de melk toe en spatel het even door. Giet vervolgens het bananenmengsel in de reeds draaiende ijsmachine en verkruimel er 3 liga continu chocolade koekjes boven. Laat de ijsmachine een half uur draaien. Schep het ijs vervolgens in een diepvriesbak en zet deze bak minstens 2 uur in de vriezer. Daarna kan je de perfecte ijsbollen scheppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>