Bananen Choco IJs

IJs

Bananen Choco IJs

bananen choco ijs

Ingrediƫnten: 500 ml volle melk, 2 bananen, 1 eidooier, 135 gram suiker, 3 liga continu chocolade koekjes,

Breng 500 ml volle melk aan de kook en laat het vervolgens afkoelen. Prak 2 bananen met 1 eidooier en 135 gram suiker goed door elkaar. Voeg de melk toe en spatel het even door. Giet vervolgens het bananenmengsel in de reeds draaiende ijsmachine en verkruimel er 3 liga continu chocolade koekjes boven. Laat de ijsmachine een half uur draaien. Schep het ijs vervolgens in een diepvriesbak en zet deze bak minstens 2 uur in de vriezer. Daarna kan je de perfecte ijsbollen scheppen!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top