Vleesrolletje met Banaan

Vleesrolletje met Banaan

Vleesrolletje met Banaan

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, ham, mosterd, 1 banaan, 1 ui, 100 ml water, 1 eetlepel crème fraiche, worcestershiresaus, peterselie,

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Besmeer met mosterd en leg er een plakje ham op. Snij 1 banaan door de helft en leg dit op de schnitzels. Rol de schnitzel op en zet het vast met een cocktailprikker. Bak het vleesrolletje rondom bruin in de hete boter. Haal de vleesrolletjes uit de pan, leg ze in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht). Maak ondertussen een saus. Fruit in het bakvet 1 gesnipperde ui ongeveer een minuut of 5. Voeg 100 ml water toe en 1 eetlepel crème fraiche. Laat de crème fraiche op laag vuur smelten. Breng vervolgens op smaak met worcestershiresaus en strooi er fijngehakte peterselie door. Serveer de saus bij het vleesrolletje. Lekker met een fruitsalade. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top