Gewokte Schnitzel met Rijst

Gewokte Schnitzel
Helaas heeft onze server-provider nog steeds problemen en is Brutsellog maar soms bereikbaar. Er kan geen melding gegeven worden wanneer de site weer naar behoren werkt!

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, zout, peper, 2 prei, 1 gele paprika, 200 ml rundvleesbouillon, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels crème fraiche, 1 eetlepel azijn,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 2 in reepjes gesneden schnitzel bruin kruid met zout en peper. Maak ondertussen een sausje van 200 ml rundvleesbouillon, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels crème fraiche en 1 eetlepel azijn. Als de schnitzel bruin zijn voeg dan 2 in ringen gesneden prei toe en 1 in reepjes gesneden gele paprika. Roerbak dit 5 minuten mee. Voeg het sausje toe en breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de witte rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


3 reacties op “Gewokte Schnitzel met Rijst

  1. Vanaf gisteravond laat zou de site weer volledig moeten werken. Zelf hebben we het weekend lang bijna niets kunnen zien van de site en het posten van berichten kon net even snel in een moment dat de site het wel deed. Nu afkloppen en hopen dat de site het gewoon naar behoren blijft doen!

  2. en soms reageer ik te snel , want nog steeds blijven er problemen onstaan. Onbereikbaarheid en erg traag. We gaan het dus meemaken wanneer echt alles goed gaat werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat