Gewokte Schnitzel met Rijst

Gewokte Schnitzel

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, zout, peper, 2 prei, 1 gele paprika, 200 ml rundvleesbouillon, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels crème fraîche, 1 eetlepel azijn,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 2 in reepjes gesneden schnitzel bruin kruid met zout en peper. Maak ondertussen een sausje van 200 ml rundvleesbouillon, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels crème fraîche en 1 eetlepel azijn. Als de schnitzel bruin zijn voeg dan 2 in ringen gesneden prei toe en 1 in reepjes gesneden gele paprika. Roerbak dit 5 minuten mee. Voeg het sausje toe en breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de witte rijst. Eet smakelijk!


3 reacties op “Gewokte Schnitzel met Rijst

  1. Vanaf gisteravond laat zou de site weer volledig moeten werken. Zelf hebben we het weekend lang bijna niets kunnen zien van de site en het posten van berichten kon net even snel in een moment dat de site het wel deed. Nu afkloppen en hopen dat de site het gewoon naar behoren blijft doen!

  2. en soms reageer ik te snel , want nog steeds blijven er problemen onstaan. Onbereikbaarheid en erg traag. We gaan het dus meemaken wanneer echt alles goed gaat werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel