Bami Goreng met Ajam Sate Smoor

Bami Goreng met Ajam Sate Smoor
Ingrediënten: mie, 1 ui, 1 teentje knoflook, ketoembar, serehpoeder, 125 gram blokjes ham, ketjap manis, 1 pakje Conimex BoemBoe voor Ajam Smoor, 2 kipfilets, 150 ml water,

Voor de Bami Goreng: Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in de hete olie 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui licht bruin is, doe er naar smaak ketoembar en serehpoeder bij. Doe er dan 1 gesneden paprika bij en 125 gram hamblokjes. Roerbak dit een minuut of 2 mee. Dan kan je er de mie doorroeren en bak het ook een minuut of 2. Roer er eventueel naar smaak wat ketjap manis door. De Ajam Sate Smoor is makkelijk want die is gewoon van Conimex. Snij hiervoor 2 kipfilets in blokjes en bak dit bruin in de hete olie. Voeg de boemboe voor Ajam Sate Smoor door en 150 ml water. Roer het goed door en laat het dan met de deksel op de pan op een laag vuur zachtjes smoren. Meer hoef je niet te doen. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat