Bami Goreng met Ajam Saté Smoor

Bami Goreng met Ajam Saté Smoor

Bami Goreng met Ajam Sate Smoor

Ingrediënten: mie, 1 ui, 1 teentje knoflook, ketoembar, serehpoeder, 125 gram blokjes ham, ketjap manis, 1 pakje Conimex BoemBoe voor Ajam Smoor, 2 kipfilets, 150 ml water,

Voor de Bami Goreng: Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in de hete olie 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui licht bruin is, doe er naar smaak ketoembar en serehpoeder bij. Doe er dan 1 gesneden paprika bij en 125 gram hamblokjes. Roerbak dit een minuut of 2 mee. Dan kan je er de mie doorroeren en bak het ook een minuut of 2. Roer er eventueel naar smaak wat ketjap manis door. De Ajam Saté Smoor is makkelijk want die is gewoon van Conimex. Snij hiervoor 2 kipfilets in blokjes en bak dit bruin in de hete olie. Voeg de boemboe voor Ajam Saté Smoor door en 150 ml water. Roer het goed door en laat het dan met de deksel op de pan op een laag vuur zachtjes smoren. Meer hoef je niet te doen. Eet smakelijk.

0
(242 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top