Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, 300 gram gehakt, 1 eetlepel peterselie, 1/4 theelepel kaneel, paneermeel, zout, 1/2 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, basilicum, geraspte kaas,

Kook spaghetti gewoon zoals je gewend bent. Kneed door 300 gram gehakt: 1 eetlepel gehakte peterselie, een 1/4 theelepel kaneel, paneermeel, zout en 1/2 geraspte rode ui. Draai hier balletjes van en bak deze bruin in de olie. Schep ze uit de pan. Maak ondertussen de tomatensaus. Verhit hiervoor olie in een pan en bak hierin 1 fijngehakt teentje knoflook tot hij geurt. Doe er dan 1 blik tomaatblokjes bij en 8 in kleine stukjes gesneden blaadjes basilicum. Verhit dit een minuut of 10. Doe dan de gehaktballetjes erbij en warm het even goed door. Op je bord kan je er nog wat geraspte kaas over doen. Eet smakelijk!

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top