Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus

Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus
Vandaag een makkelijke maaltijd!

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 hamlapjes, 1 prei, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 1/2 flesje Conimex zoete sojasaus woksaus,

Kook de rijst zoals staat op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngesnipperde ui tot deze goudbruin is. Doe er dan 2 in reepjes gesneden hamlapjes bij en bak dit tot het bruin is. Dan kan je er 1 in ringen gesneden prei erbij doen en ook 1/2 rode en 1/2 gele paprika (in blokjes gesneden). Roerbak dit een minuut of 4 mee en giet er dan een half flesje Conimex Zoete Sojasaus bij. Warm het geheel goed door en serveer. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat