Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus

Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 hamlapjes, 1 prei, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 1/2 flesje Conimex zoete sojasaus woksaus,

Kook de rijst zoals staat op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngesnipperde ui tot deze goudbruin is. Doe er dan 2 in reepjes gesneden hamlapjes bij en bak dit tot het bruin is. Dan kan je er 1 in ringen gesneden prei erbij doen en ook 1/2 rode en 1/2 gele paprika (in blokjes gesneden). Roerbak dit een minuut of 4 mee en giet er dan een half flesje Conimex Zoete Sojasaus bij. Warm het geheel goed door en serveer. Eet Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>