Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus

Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 hamlapjes, 1 prei, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 1/2 flesje Conimex zoete sojasaus woksaus,

Kook de rijst zoals staat op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngesnipperde ui tot deze goudbruin is. Doe er dan 2 in reepjes gesneden hamlapjes bij en bak dit tot het bruin is. Dan kan je er 1 in ringen gesneden prei erbij doen en ook 1/2 rode en 1/2 gele paprika (in blokjes gesneden). Roerbak dit een minuut of 4 mee en giet er dan een half flesje Conimex Zoete Sojasaus bij. Warm het geheel goed door en serveer. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel