Pasta met Romige Citroensaus

Pasta met Romige Citroensaus

Pasta met Romige Citroensaus

Ingrediënten: pasta, 2 braadworsten, 6 plakjes salami, 1 eetlepel citroensap, 1 citroen, 50 ml slagroom, 1 ei, nootmuskaat, zout, peper, geraspte kaas,

Een makkelijke pasta vandaag. Kook spaghetti, of een andere pastasoort zoals tagliatelle, beetgaar zoals je gewend bent. Haal het vel van 2 braadworsten en rul het worstvlees bruin in een beetje olie. Voeg hieraantoe 6 in kleine snippers gesneden plakjes salami. Bak dit tot het mooi goudbruin is. Giet eventueel teveel vet af. Maak een roommengsel van 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel rasp van de citroenschil, 50 ml slagroom, 1 ei en naar smaak: nootmuskaat, zout en peper. Giet de spaghetti af en roer dit door het worst/salami mengsel. Roer er nu ook het citroenroom-mengsel erdoor en serveer. Doe er op je bord nog wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top