Farfalle Bolognese

Farfalle Bolognese
Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 1 blik gepelde tomaten, rode wijn, basilicum, tomatenketchup, farfalle,

Bak in een hete wok 250 gram gehakt en bak dit even mee. Als het gehakt rul is en bruin is voeg je er 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in stukjes gesneden wortel en 3 gesneden stengels bleekselderij aan toe. Bak dit een minuut of 5 mee en voeg dan 1 blik gepelde tomaten en een scheutje rode wijn toe. Laat het geheel 30 tot 40 minuten pruttelen. Zo’n 10 minuten voor het eind voeg je er wat gehakte blaadjes basilicum en een scheut tomatenketchup aan toe. Serveer het heel met Farfalle


0 reacties op “Farfalle Bolognese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat