Italiaans Vleesrolletje met Tagliatelle

Italiaans Vleesrolletje met Tagliatelle
Ingrediënten: 2 zongedroogde tomaten, 2 schnitzels, pesto, rauwe ham, zongedroogde tomaat, zout, peper, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml rode wijn, tijm, basilicum, tagliatelle,

Snij 2 zongedroogde tomaatjes fijn. Bestrijk 2 schnitzels met pesto, natuurlijk is het makkelijk om een potje pesto te nemen, maar zelf pesto maken is natuurlijk ook erg leuk, alleen kost het dan wat meer tijd qua bereiding. Leg op de schnitzels een plakje rauwe ham (ik heb Jambon d’ Ardenne genomen) en leg op elke schnitzel wat van de zongedroogde tomaat. Rol de schnitzels op en steek ze vast met een sateprikker. Strooi wat zout en peper over de schnitzels en bak ze in de hete olie bruin. Neem de schnitzels uit de pan en doe nu een blik tomaatblokjes bij, giet er 100 ml rode wijn bij en doe er naar smaak tijm en basilicum bij. Als laatste nog wat zout en peper toevoegen en het geheel even aan de kook brengen. Leg dan de schnitzelrolletjes terug en zet de pan op een lager vuur, en laat het geheel met de deksel op de pan nog even verder pruttelen. Kook ondertussen de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Als de tagliatelle gaar is, zijn de Italiaanse vleesrolletjes inmiddels ook gaar. Serveer de Italiaanse vleesrolletjes met de tagliatelle en de tomatensaus op een mooi bord. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat