Romige Biefstuk met Tagliatelle

Romige Biefstuk met Tagliatelle

Romige Biefstuk met Tagliatelle

Ingrediënten: tagliatelle, 2 biefstuk, peper, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gemengde paddenstoelen, 125 ml zure room, 4 augurken, 1 eetlepel paprikapoeder, peterselie,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Snijd 2 biefstukjes in reepjes en doe er peper en zout op, bak ze snel rondom bruin in de hete olie. Neem ze uit de pan, en leg de biefstuk op een bord te ‘rusten’. Doe in de achtergebleven olie en vleessappen 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui zacht is voeg je er 200 gram gemengde paddenstoelen (shiitake, kastanjechampignons, oesterzwammen) bij. Bak dit ongeveer 3 minuten mee tot de paddenstoelen gaar is. Roer er dan 125 ml zure room, 4 fijngehakte augurkjes (zoetzure) en 1 eetlepel paprikapoeder door, warm dit even kort maar goed door. Doe dan de biefstukreepjes terug in de pan, warm het mee en doe er dan naar eigen smaal zout, peper en peterselie bij. Serveer de Romige Biefstuk met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top