Worstjes en Aardappels uit de Oven

Worstjes en Aardappels uit de Oven

Worstjes en Aardappels uit de oven

Ingrediënten: 3 braadworsten, 425 gram country aardappels, paprikapoeder, zout, peper, rozemarijn, olijfolie,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 3 braadworsten in dikke plakken en leg ze samen met 425 gram “country’ aardappels (CelaVita, aardappelpartjes met een schil) in een ovenschaal. Doe er naar smaak paprikapoeder, zout, peper en rozemarijn bij en besprenkel het geheel met olijfolie. Hussel het goed en zet het nu in de oven. Het moet ongeveer een uur in de oven. Let er wel op dat je af en toe de boel omschept. De “ovenschotel” is lekker met een salade! Eet smakelijk!

0
(115 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

0 thoughts on “Worstjes en Aardappels uit de Oven

  1. Vandaag hebben we dit recept gemaakt .We hadden niet de aardappels van celavita genomen maar gewoon aardappels en die in stukjes gesneden.Na een uur in de oven waren de aardappels niet helemaal gaar. Het is dus beter om de aardappels eerst even kort aan te koken. Verder was hetbergb lekker en gaan we het zeker nog een keer maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top