Pakketjes met Varkensfilet en Champignons

Pakketjes met Varkensfilet en Champignons

Ingrediënten: varkensfiletlapjes, bloem, zout, peper, 1 ui, 50 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels crème fraîche, 1 theelepel mosterd,

Wrijf de varkensfiletlapjes in met wat bloem, zout en peper. Bak de varkensfiletlapjes om en om bruin in de hete bakboter. Haal ze dan uit de pan en leg ze elk op een apart stuk aluminiumfolie. Bak dan in wat olie 1 fijngesnipperde ui en 50 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons bruin. Als de champignons al het vocht hebben opgezogen dan kan dit op het varkensfilet gelegd worden. Maak van 2 eetlepels crème fraîche en 1 theelepel mosterd een romig mengsel en schep dit over de varkensfilet en champignons. Vouw de pakketjes goed dicht en leg de pakketjes in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 45 minuten. Deze ingrediënten zijn genoeg voor 2 personen. Serveer de pakketjes met aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel