Pakketjes met Varkensfilet en Champignons

Pakketjes met Varkensfilet en Champignons
Ingrediënten: varkensfiletlapjes, bloem, zout, peper, 1 ui, 50 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel mosterd,

Wrijf de varkensfiletlapjes in met wat bloem, zout en peper. Bak de varkensfiletlapjes om en om bruin in de hete bakboter. Haal ze dan uit de pan en leg ze elk op een apart stuk aluminiumfolie. Bak dan in wat olie 1 fijngesnipperde ui en 50 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons bruin. Als de champignons al het vocht hebben opgezogen dan kan dit op het varkensfilet gelegd worden. Maak van 2 eetlepels crème fraiche en 1 theelepel mosterd een romig mengsel en schep dit over de varkensfilet en champignons. Vouw de pakketjes goed dicht en leg de pakketjes in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 45 minuten. Deze ingrediënten zijn genoeg voor 2 personen. Serveer de pakketjes met aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat