Pasta met Doperwtjes en Ham

Pasta met Doperwtjes en Ham

Ingrediënten: farfalle, zout, 200 gram doperwten, 200 gram blokjes ham, 250 ml kookroom light, 100 gram geraspte kaas, basilicum,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout klaar. Doe de laatse 5 minuten 200 gram diepvriesdoperwtjes erbij. Als de farfalle gaar is dit afgieten en terug doen in de droge pan. Dan roer je er 200 gram blokjes ham bij, 250 ml kookroom light en ongeveer 100 gram geraspte kaas. Goed husselen terwijl je het doorwarmt. Op je bord is het natuurlijk lekker om er wat verse basilicum over het gerecht te strooien.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel