Pasta met Doperwtjes en Ham

Pasta met Doperwtjes en Ham
Ingrediƫnten: farfalle, zout, 200 gram doperwten, 200 gram blokjes ham, 250 ml kookroom light, 100 gram geraspte kaas, basilicum,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout klaar. Doe de laatse 5 minuten 200 gram diepvriesdoperwtjes erbij. Als de farfalle gaar is dit afgieten en terug doen in de droge pan. Dan roer je er 200 gram blokjes ham bij, 250 ml kookroom light en ongeveer 100 gram geraspte kaas. Goed husselen terwijl je het doorwarmt. Op je bord is het natuurlijk lekker om er wat verse basilicum over het gerecht te strooien.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat