Melkchocolaatjes

melkchocolaatjes

Ingrediënten: 200 gram melkchocolade, 2 eetlepels slagroom,

Smelt 200 gram melkchocolade met 2 eetlepels slagroom ‘au bain marie’. Schep de gesmolten melkchocolade in papieren cakevormpjes. Ik heb ze versierd met banaan, frambozenjam, hazalnotenpasta met stukje nougat, banaan met kokos, frambozenjam met amandel, kokos, sesamzaad, rozijnen en hagelslag. Bij de jam, hazelnotenpasta en banaan heb ik nog een extra laagje chocolade gegoten zodat de banaan, jam of hazelnootcrème helemaal bedekt was met chocolade.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel