Melkchocolaatjes

Melkchocolaatjes

melkchocolaatjes

Ingrediënten: 200 gram melkchocolade, 2 eetlepels slagroom,

Smelt 200 gram melkchocolade met 2 eetlepels slagroom ‘au bain marie’. Schep de gesmolten melkchocolade in papieren cakevormpjes. Ik heb ze versierd met banaan, frambozenjam, hazalnotenpasta met stukje nougat, banaan met kokos, frambozenjam met amandel, kokos, sesamzaad, rozijnen en hagelslag. Bij de jam, hazelnotenpasta en banaan heb ik nog een extra laagje chocolade gegoten zodat de banaan, jam of hazelnootcrème helemaal bedekt was met chocolade.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top