Shoarmataart

shoarmataart shoarmataart

Ingrediënten: 400 gram shoarma, 1 teentje knoflook, 1 groentenpakket voor nasi/bami van 400 gram, hartige taartdeeg, 1 potje Boursin Cuisine Groen, 3 eieren, 75 gram geraspte kaas, knoflooksaus,

Bak 400 gram shoarmavlees goudbruin in hete olie. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 400 gram nasigroentenpakket toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Bekleed ondertussen een taartvorm met hartige taart deeg. Meng 1 potje Boursin Cuisine Groen met 3 eieren en 75 gram geraspte kaas. Schep de shoarma in de taartvorm. Giet het eimengsel eroverheen en schep het voorzichtig door het vlees. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met knoflooksaus. Eet smakelijk!


2 reacties op “Shoarmataart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat