Shoarmataart

Shoarmataart

Shoarmataart
shoarmataart
Ingrediënten: 400 gram shoarma, 1 teentje knoflook, 1 groentenpakket voor nasi/bami van 400 gram, hartige taartdeeg, 1 potje Boursin Cuisine Groen, 3 eieren, 75 gram geraspte kaas, knoflooksaus,

Bak 400 gram shoarmavlees goudbruin in hete olie. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 400 gram nasigroentenpakket toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Bekleed ondertussen een taartvorm met hartige taart deeg. Meng 1 potje Boursin Cuisine Groen met 3 eieren en 75 gram geraspte kaas. Schep de shoarma in de taartvorm. Giet het eimengsel eroverheen en schep het voorzichtig door het vlees. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met knoflooksaus. Eet smakelijk!

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Shoarmataart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top