Vega: Ciabatta Pizza

Vega: Ciabatta Pizza

Voor deze Ciabatta Pizza deed ik alles maar wat op het gevoel, dus de precieze hoeveelheid heb ik niet. Kortom beetje experimenteren en dan heb je een lekkere pizza.

Ingrediënten: 1 ciabatta brood, tomatenketchup, pesto, artisjokken uit blik, cherrytomaatjes, mozzarella geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd 1 ciabatta brood in twee helften. Meng wat tomatenketchup en wat pesto door elkaar. Bestrijk beide helften met de pesto-tomatenketchup. Beleg vervolgens met stukjes artisjokharten, schijfjes cherrytomaten, schijfjes mozzarella en geraspte kaas. Zet de ciabatta pizza’s vervolgens ongeveer 10 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel