Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

Ingrediënten:spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 saucijzen, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, basilicum, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Ontvel ondertussen 2 saucijzen en hak het iets fijn. Voeg het worstvlees toe aan de ui en bak het bruin. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord basilicum en geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

  1. Toppy voor mn vrouw en kinderen gemaakt blik gepelde tomaten gebruikt en een tijdje langer laten pruttelen in mn qrucet pan op een laag vuurtje.Lekker makkelijk simpel .Dit maakt koken voor mannen een feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top