Kipfilet uit de Oven gevuld met Romige Pesto

Kipfilet uit de Oven gevuld met Romige Pesto

Kipfilet uit de Oven gevuld met Romige Pesto

Ingrediënten: 100 gram MonChou roomkaas, 3 theelepels pesto, 2 kipfilets, 1 ei, Maggi Ovenkrokant traditioneel, cherrytomaatjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 100 gram Monchou roomkaas met 3 theelepels pesto. Snijd 2 kipfilets open en bestrijk met de romige pesto. Vouw de kipfilets weer dicht. Haal de kipfilets door een geklutst ei en vervolgens door de Maggi ovenkrokant (of paneermeel). Leg de kipfilets in een ovenschaal. Leg er halve cherrytomaatjes tussen. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(438 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top