Balletjes in Tomatensaus met Doperwtjes

Balletjes in Tomatensaus met Doperwtjes

Ingrediënten: 1 ui, 12 Zweedse balletjes, 2 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 blikje doperwten, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui glazig. Voeg 12 Zweedse gehaktballetjes toe en bak de gehaktballetjes bruin. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 blikje doperwten toe. Breng op smaak met zout en peper. Leg de deksel vervolgens op de pan en laat de gehaktballetjes in 20 minuten op zacht tot middelhoog vuur gaar worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat