Balletjes in Tomatensaus met Doperwtjes

Balletjes in Tomatensaus met Doperwtjes

Ingrediënten: 1 ui, 12 Zweedse balletjes, 2 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 blikje doperwten, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui glazig. Voeg 12 Zweedse gehaktballetjes toe en bak de gehaktballetjes bruin. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 blikje doperwten toe. Breng op smaak met zout en peper. Leg de deksel vervolgens op de pan en laat de gehaktballetjes in 20 minuten op zacht tot middelhoog vuur gaar worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel