Vega: Bugles Ovenschoteltje

Vega: Bugles Ovenschoteltje

Ingrediënten: 3 bosuien, 3 tomaten, 1 teentje knoflook, 1 blikje Bonduelle Fantasia Mais Fiesta, 250 ml gezeefde tomaat, chilikruiden, zout, Bugles chips, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 3 in ringen gesneden bosuien en 3 in blokjes gesneden tomaten met 1 uitgeperst teentje knoflook voor ongeveer een minuut of vijf. Voeg 1 blikje Fantasia Mais Fiesta en 250 ml gezeefde tomaat toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep het geheel over in twee kleine ovenschaaltjes. Verdeel wat Bugles chips en geraspte kaas over de ovenschoteltjes. Zet de ovenschoteltjes even in de oven zodat de kaas goed kan smelten. Serveer eventueel nog wat extra Bugles chips erbij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel