Vega: Bugles Ovenschoteltje

Vega: Bugles Ovenschoteltje

Ingrediënten: 3 bosuien, 3 tomaten, 1 teentje knoflook, 1 blikje Bonduelle Fantasia Mais Fiesta, 250 ml gezeefde tomaat, chilikruiden, zout, Bugles chips, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 3 in ringen gesneden bosuien en 3 in blokjes gesneden tomaten met 1 uitgeperst teentje knoflook voor ongeveer een minuut of vijf. Voeg 1 blikje Fantasia Mais Fiesta en 250 ml gezeefde tomaat toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep het geheel over in twee kleine ovenschaaltjes. Verdeel wat Bugles chips en geraspte kaas over de ovenschoteltjes. Zet de ovenschoteltjes even in de oven zodat de kaas goed kan smelten. Serveer eventueel nog wat extra Bugles chips erbij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat