Wraps voor de lunch: Wrap met Gerookte Kip en Kipkerriesalade

Wraps voor de lunch: Wrap met Gerookte Kip en Kipkerriesalade

Dinsdag had ik tijdens een bijeenkomst van het werk bijna zo’n zelfde wrap gegeten als lunch, en die vond ik zo lekker. Dus dat werd namaken om als lunch te dienen op mijn vrije dag.

Ingrediënten: wraps, kipkerriesalade, gemengde sla, gerookte kip,

Verwarm de wraps even in de magnetron. Besmeer met een laagje kipkerriesalade. Beleg vervolgens met gemengde sla en plakjes gerookte kip. Vouw de wraps aan twee zijden (die tegenover elkaar liggen) een klein beetje dubbel. Rol vervolgens de wraps dicht. Snij de wraps doormidden en zet het eventueel vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel