Wraps voor de lunch: Wrap met Gerookte Kip en Kipkerriesalade

Wraps voor de lunch: Wrap met Gerookte Kip en Kipkerriesalade
Dinsdag had ik tijdens een bijeenkomst van het werk bijna zo’n zelfde wrap gegeten als lunch, en die vond ik zo lekker. Dus dat werd namaken om als lunch te dienen op mijn vrije dag.

Ingrediƫnten: wraps, kipkerriesalade, gemengde sla, gerookte kip,

Verwarm de wraps even in de magnetron. Besmeer met een laagje kipkerriesalade. Beleg vervolgens met gemengde sla en plakjes gerookte kip. Vouw de wraps aan twee zijden (die tegenover elkaar liggen) een klein beetje dubbel. Rol vervolgens de wraps dicht. Snij de wraps doormidden en zet het eventueel vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat