Gehakt Hachee

Gehakt Hachee

Ingrediënten: 4 uien, 1 theelepel sambal, kruidnagelpoeder, tijm, 250 gram gehakt, zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak in hete boter op middelhoog vuur 4 in ringen gesneden uien met 1 theelepel sambal, een beetje kruidnagelpoeder en wat tijm tot de uien zacht zijn. Voeg 250 gram gehakt toe. Breng op smaak met zout en peper. Bak het gehakt bruin en rul. Serveer met bijvoorbeeld aardappelpuree. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel