Vega: Noodles met Prei en Paprika

Vega: Noodles met Prei en Paprika

Vega: Noodles met Prei en Paprika

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 1 prei, 125 gram taugé, 3 eetlepels Japanse sojasaus, 1 eetlepel honing,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal in hete olie. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak op hoog vuur een paar minuten mee. Giet ondertussen de noodles af en voeg samen met de taugé, 3 eetlepels Japanse sojasaus en 1 eetlepel honing toe aan het paprika-preimengsel. Warm op hoog vuur goed door. Eet smakelijk!

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top