Pizza Paprika, Maïs, Salami en Mozzarella

Pizza Paprika, Maïs, Salami en Mozzarella

Ingrediënten: vers pizzadeeg met tomatensaus, 1 theelepel sambal, salami, 1 rode paprika, 1 blikje maïs, mozzarella,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 240 graden. Vet de bakplaat in met olie. Verdeel het pizzadeeg over de bakplaat. Meng 1 theelepel sambal met de tomatensaus die bij het pizzadeeg zat. Verdeel de saus over het pizzadeeg. Verdeel vervolgens plakjes salami, 1 in blokjes gesneden rode paprika, maïs en stukjes mozzarella er over. Zet de pizza ongeveer 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel