Noodles met Kip en Zoetzure Komkommer

Noodles met Kip en Zoetzure Komkommer

Noodles met Kip en Zoetzure Komkommer

noodles, 2 kipfilet, 1 rode paprika, 75 ml chilisaus, 2 eetlepel tomatenketchup, 125 gram taugé, 4 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels azijn, 1 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sesamolie, 1 komkommer,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin in hete boter. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe. Bak 5 minuten mee. Voeg 125 gram taugé, 75 ml chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup toe. Warm het geheel 5 minuten door. Maak ondertussen de zoetzure komkommer. Meng 4 eetlepels ketjap manis met 3 eetlepels azijn, 1 eetlepel gembersiroop en 1 theelepel sesamolie. Snij 1 komkommer in dunne plakjes. Meng de komkommer door de saus. Roer de noodles door de kipfilet en paprika. Roerbak even kort mee. Serveer de noodles met de zoetzure komkommer. Eet smakelijk!

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top